top of page
Halsband voor honden van zeer sterk materiaal in de kleur cognac en roze. De halsband is geschikt voor zwemmen en spelen en kan zelfs gewassen worden.

Maatvoering

Om tot de beste pasvorm te komen, is het natuurlijk belangrijk dat je weet hoe je de maat van je hond opmeet.

Voor het opmeten van de hals van je hond, gebruik je een slap meetlint. Leg dit meetlint om de hals van je hond op de plaats waar de halsband hoort te zitten, zorg ervoor dat het meetlint niet te strak om de hals van je hond ligt, zorg dat er twee vingers tussen passen.

Ter controle kan je de binnenmaat van een bestaande halsband opmeten. Dit doe je door het meetlint langs de binnenzijde van een gesloten halsband te leggen.

Let op! Het is erg belangrijk dat je de juiste binnenmaat doorgeeft. Wij maken de halsbanden namelijk aan de hand van de binnenmaat.

Heb je geen meetlint in huis? Gebruik dan een koordje en meet de lengte van dit koord vervolgens op. Als je twijfelt kan je ons altijd een berichtje sturen!

Mini labradoodle in de kleur perzikwaarop wordt afgebeeld hoe de maat van een halsband kan worden bepaald. Dit doe je door een meetlint om de nek van de hond te leggen.
Groene halsband voor honden waarbij is afgebeeld hoe je de maat van een hond kopieert. Dit doe je door een meetlint langs de binnenzijde van de halsband te leggen.

Maattabel standaard maten

Voor een aantal producten maken we gebruik van standaard maten. Dit is voornamelijk bij de verstelbare halsbanden. Hieronder vindt je de maattabel voor deze standaard maten. Zorg dat je voor een maat kiest waar de halsomvang van je hond goed tussen ligt!

Maattabel waarin de standaard maten van de halsbanden worden weergegeven. De maten gaan van XXS tot en met XXL.
bottom of page