top of page

Unieke handgemaakte producten voor honden

Ontwikkeld vanuit de liefde voor honden en de behoefte naar maatwerk voor onze besten vrienden!

IMG_7435.jpg

Over WoefDesign

WoefDesign is een merk dat unieke handgemaakte producten voor jouw hond samenstelt. 

WoefDesign is ontstaan door onze zwarte labrador Boef. Door mijn ervaring binnen de paardensector weet ik hoeveel mogelijkheden er zijn om producten, tot op de kleinste details, zelf samen te stellen. Het viel mij op dat je bij een hondenlijn of halsband beperkt wordt tot het assortiment van bepaalde dierenwinkels. Ik wilde graag van deze beperking af en ben toen gaan kijken wat ik zelf zou kunnen maken. Omdat ik dit zelf heel leuk vond en er veel positieve reacties op kreeg, heb ik besloten om de webshop op te zetten.

Het doel van WoefDesign is om voor iedere hond een leuke tijdloze outfit samen te stellen. Bij WoefDesign vind je voor iedere hond wel een passend item, daarnaast vind ik het erg leuk om mee te denken over de mogelijkheden. Je zorgt dat je zelf leuk voor de dag komt, dan gun je dit je hond toch ook?

Bezorging & levertijd

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst , gaan we direct voor je aan de slag zodat jij zo snel mogelijk van je nieuwe producten kan genieten.

Omdat ieder product uniek is, hebben we een verwerkingstijd van ongeveer 4 tot 6 werkdagen. Wanneer je product door ons verwerkt is, zullen we het direct verzenden en ontvang je een bericht met een verzendbevestiging!

Voorbeeld:
Je bestelt een nieuwe lijn op dinsdag 1 augustus. Je bestelling wordt dan uiterlijk op woensdag 6 augustus verzonden. Afhankelijk van de drukte en levertijden bij de vervoerder ontvang je je pakketje dan vaak 1 of 2 dagen later.

Bezorgopties

Nederland

PostNL

De meeste producten passen in een brievenbuspakje. Brievenbuspakjes worden meestal binnen 24 uur bezorgd na verzending.
Bij een bestelling vanaf 60,00 euro komen de verzendkosten te vervallen!

België

PostNL

Ook deze bestellingen worden meestal in een brievenbuspakje verzonden. Verzending vanuit Nederland naar België duur gemiddeld 1 tot 2 dagen.

bottom of page